Event & wedding destination u Graberskom brdu

“Powered by Villa Cesarica & Cesar Black Shine offers the security of matching buyers with quality vendor. ”

U suradnji s susjednom nam vinarijom Voštinić-Klasnić proteklog je vikenda bila u prostorima Vinarije organiziran svadbeni event. Kako smo povećali kapacitet smještaja otvorivši dodatnu Kuću za odmor “Villa Božica” nakon dobrog svadbenog party-a gosti su proveli odmarajući se u našem prostoru kako bi osvježili svoja umorna tijela opuštajući se u sauni i bazenu te uživajući na suncu.

Obitelj s mladenkine strane naši su dugpogodišnji poznanici. Naime vlasnici su kujice srednje crne šnaucerice koja je uzgoj iz naše uzgajivačnice pasa “Cesar Black Shine”. Kujica je bila na ceremoniji vjenjčanja no kako ne bi doživjela stres tjekom svadbene proslave kujicu smo smjestili u prostor naše uzgajivačnice na noćni odmor.

Dakako Villa Cesarica je objekat koji dozvoljava boravak kućnih ljubimaca no uz ostalu uslugu našim gostima uvijek stojimo na raspolaganju u kliko je potrebno zbrinuti psa tijekom njihovog odlaska na neko vrijeme iz objekta u prostoru naše uzgajivačnice u Ivanić-Gradu.

U koliko ste na području Ivanić-Grada budite slobodni javiti nam se kako bi Vam omogućili bezbrižan odmor uz prisutnost vaših kućnih ljubimaca.

Category :

Novosti