Oldtime moto rally posjetio Villu Cesaricu

U nedjelju 9.6.2024. godine održan je pod pokroviteljstvom Hrvatskog oldtimer saveza 7. Natjecateljski oldtimer rally dit “OTOK Ivanić” za 11. Veliku nagradau Ivanića.

Natjecanje je održano u jutarnjim satima na poligonu Društva u Posavskim Bregima gdje je ujedno bio prijavak i start promotivne vožnje. Po završetku takmičenja održana je izložba oldtimer motorkotača i mopeda u sklopu Festivala igračaka kao sastavni dio postavke paviljona Zajednice tehničke kulture grada Ivanić-Grada.

Nakon izložbe sljedeće odredište je bila Kuća za odmor “Villa Cesarica” u Graberju Ivanićkom gdje su se sudionici opustili u prirodnom ambijentu moslavačkih vinograda, uz okrjepu.

Reakcija gostiju je bila iznenađujuća s obzirom da su naši gosti bili iz zahtjevnih morskih destinacija, turističkih središta poput Šibenika, Rijeke, Krka. Mnogi od njih upravo se bave turističkom djelatnošću pa su rijeći hvale bile veliki kompliment što opravdava dobre recenzije i dobivenu ovogodišnju županijsku nagradu od Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Category :

Novosti